Servei d'informació d'obres

Talls de circulació a la ronda Litoral el 15 i 16 d'abril per obres de pavimentació

12/04/2022 - 14:54

Els treballs tallaran la circulació des de les tres de la tarda del divendres 15 fins a les cinc de la tarda del dissabte 16 entre la Barceloneta i Selva de Mar, en sentit Besòs.

Els treballs tallaran la circulació des de les tres de la tarda del divendres 15 fins a les cinc de la tarda del dissabte 16 entre la Barceloneta i Selva de Mar, en sentit Besòs.

El proper Divendres Sant (15 d’abril) des de les 15.00 hores fins a les 17.00 hores del Dissabte Sant (16 d’abril), es faran tasques de pavimentació d’un tram de la ronda Litoral en sentit Besòs, concretament entre la Barceloneta i el carrer de la Selva de Mar.

Les obres comportaran les següents afectacions al trànsit de la ronda Litoral (B-10):

  • Tall total de circulació en aquest tram de la ronda Litoral en sentit Besòs entre les 15.00 hores del 15 d’abril i les 17.00 hores del 16 d’abril. Els desviaments es faran per la calçada lateral (avinguda del Litoral) entre la sortida 22 (Barceloneta) i la incorporació 24 (Besòs) en aquest sentit de la marxa.
  • Les incorporacions 22 (Barceloneta) 23 (Poble Nou) quedaran afectades i romandran tancades durant tota l’actuació.

Es recomana l’ús de vies diferents mentre durin les restriccions.

És tracta d’uns treballs que impulsa l’Àrea Metropolitana de Barcelona en què es renovaran 22.400 m2 de paviment i que requereixen una inversió de 280.000 €. Són tasques sense periodicitat fixa, ja que s’executen quan es detecten defectes puntuals de l’asfalt gràcies a la vigilància contínua de l’estat dels paviments.

Aquestes intervencions correctives formen part del manteniment de les rondes i s’acostumen a fer en períodes festius per minimitzar l’impacte i les afectacions als conductors. L’any passat es van renovar 50.000 m2 d’asfalt.

Font: AMB

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. A més, podreu consultar les dades bàsiques sobre l'actuació que hi té lloc.

Obres al plànol

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió