CRISTIANISME | Els Testimonis Cristians de Jehovà a Barcelona

Quan parlem dels Testimonis Cristians de Jehovà parlem de persones fidels batejades, de persones que estan estudiant la Bíblia i de simpatitzants que van a les reunions setmanals. Segons les dades facilitades, a Catalunya parlaríem aproximadament de 40.000 persones organitzades en congregacions i que es reuneixen setmanalment a les Sales del Regne: a Catalunya n’hi ha 148 (358 congregacions en què es parlen 14 idiomes diferents) i, concretament, a Barcelona en trobem 16(amb 52 congregacions).

A la nostra ciutat, el 1925, es va celebrar el primer congrés dels Testimonis Cristians de Jehovà; el 1941, es va inaugurar la primera Sala del Regne, i el Palau Sant Jordi ha esdevingut la seu del Congrés Regional Anual que celebren cada any. Els congressos que es fan a Catalunya coincideixen amb tots els congressos dels Testimonis Cristians de Jehovà al món: se’n fan a 180 països i mobilitzen 15 milions de persones.

Editen les dues revistes més distribuïdes del mónLa Torre de Guaita i Desperta’t! (versió en català), i la seva pàgina web oficial es troba disponible en 976 idiomes.

Comparteix aquest contingut