12 de desembre, Dia Internacional de lluita contra la islamofòbia

Barcelona, com a ciutat compromesa amb la igualtat entre les persones i la garantia dels drets humans, està impulsant mesures de la lluita contra la discriminació, concretades en accions com el Pla municipal de lluita contra la islamofòbia.  En aquest sentit, durant els darrers tres anys s’ha celebrat el dia internacional de lluita contra la islamofòbia de diverses maneres: des de manifestacions públiques fins a conferències d’experts, passant per converses al Saló de Cent entre joves musulmans o campanyes als mitjans de comunicació.

Enguany, en el marc de la Biennal del Pensament, es proposa al CCCB un espai expositiu del col·lectiu de fotògrafs algerians “collective220” amb la presència dels artistes, així com un moment de reflexió i diàleg amb conferències en què es debatrà sobre el fenomen de la islamofòbia a Europa o la importància de trencar estereotips als mitjans de comunicació.

L’acte tindrà lloc el proper dia 12 desembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), a partir de les 17 hores. Podeu consultar el programa complet a través del següent enllaç.

Us hi esperem!

Comparteix aquest contingut