Al setembre es prepara la sisena edició de la Nit de les Religions a Barcelona

Al setembre es prepara la sisena edició de la Nit de les Religions a Barcelona

Els dies 18 i 19 de setembre tindrà lloc la sisena edició de la Nit de les Religions de Barcelona. La iniciativa inclou un programa d’activitats (en procés d’elaboració), presencials i virtuals, organitzades per unes quaranta comunitats religioses i associacions de la ciutat.

La Nit de les Religions té com a objectiu principal generar i promoure un espai de trobada, de coneixement mutu i de diàleg entre la ciutadania i les comunitats i entitats religioses i de consciència de Barcelona. Com en les edicions anteriors, serà una jornada per conèixer la pluralitat de conviccions, tradicions espirituals i confessions dels veïns i veïnes de la ciutat i interaccionar-hi. L’edició d’enguany, com ja va esdevenir l’any passat, s’ha adaptat a la realitat actual, marcada per un context de crisi sanitària arran de la covid-19.

A través del diàleg interreligiós, interconviccional i intercultural, la Nit de les Religions posa en relleu que la pluralitat religiosa enriqueix la identitat de Barcelona i en forma part. La iniciativa, que rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Obra Social La Caixa, l’organitza l’Associació AUDIR, amb el lideratge del seu grup de joves.

El programa de totes les activitats s’està elaborant i aviat el podreu consultar. Tanmateix, podeu seguir tota l’actualitat a les xarxes a través de #nitreligions2021.

Comparteix aquest contingut