El Palau Sant Jordi ha acollit l’Assemblea Regional dels Testimonis Cristians de Jehovà

Els Testimonis Cristians de Jehovà han celebrat aquest cap de setmana (del divendres 27 al diumenge 29 de juliol), al Palau Sant Jordi, l’Assemblea Regional a Barcelona sota el títol “Sigues valent!”.

Quan parlem dels Testimonis Cristians de Jehovà parlem de fidels batejats, de persones que estan estudiant la Bíblia i de simpatitzants que van a les reunions. Segons dades facilitades, a Catalunya estaríem parlant d’unes 40.000 persones organitzades en congregacions. Aquestes es reuneixen setmanalment en els Salons del Regne: a Catalunya n’hi ha 148 (358 congregacions on es parlen 14 idiomes diferents) i concretament a Barcelona en trobem 16 (52 congregacions).

El Palau Sant Jordi de Barcelona aplegà més 12.000 persones diàries de fidels que participaren al llarg de tres dies d’un programa ple d’activitats, discursos, lectures, entrevistes, batejos, etcètera. Ell dissabte es van batejar 81 nous testimonis, en edats compreses entre 11( el més jove) i 80 anys (el més gran). El diumenge va tenir lloc la projecció de la pel·lícula La història de Jonàs, una lliçó de valentia i compassió (Jonàs 1-4).

El Congrés Regional de Barcelona és un dels molts que es celebren a nivell mundial. Els congressos que es fan a Catalunya coincideixen amb tots els congressos dels Testimonis de Jehovà al món, se’n fan a 180 països i mobilitzen 15 milions de persones. La Comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona, la Sra. Lola López, va assistir a la inauguració d’aquesta trobada a la ciutat.

 

 

Comparteix aquest contingut