Es manté el culte amb un terç de l’aforament del centre

Es manté el culte amb un terç de l’aforament del centre

El 31 de juliol, es van publicar al DOGC les mesures referents als actes religiosos, en què s’establia, en l’article 5, el següent: “Els actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres limitaran l’assistència al 33% de l’aforament”. Avui, 17 d’agost, passats els quinze dies establerts per les mesures, s’ha publicat en el DOGC el manteniment d’aquestes condicions durant quinze dies.

La resolució publicada avui, 17 d’agost, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, estableix les mesures de seguretat necessàries en el punt 5:

Reunions i/o trobades (familiars i de caràcter social):

  • Es prohibeixen les trobades i reunions de més de deu persones tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.
  • Els actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres han de limitar l’assistència al 33% de l’aforament.
  • No es consideren incloses en aquesta prohibició les activitats laborals ni els mitjans de transport públic.
  • En les reunions que concentrin fins a deu persones en espais públics no es permet el consum ni d’aliments ni de begudes.
  • No hi poden participar persones que tinguin símptomes de la covid-19 o que hagin d’estar aïllades o en quarantena per qualsevol motiu.

S’estableix la durada d’aquestes mesures en un termini de quinze dies.

La resta de mesures de seguretat i salut respecte a l’ús de mascareta, la distància entre les persones assistents, etc., seguiran vigentshttp://justicia.gencat.cat/ca/ambits/afers-religiosos/.

Comparteix aquest contingut