Inici del cicle “Coneix l’Ajuntament”, destinat a les comunitats i entitats religioses de Barcelona

La Direcció de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona ha estat el servei municipal triat per iniciar el cicle destinat a les entitats religioses de Barcelona. Hem comptat amb l’assistència d’una desena d’entitats de diferents conviccions religioses de la ciutat.

Des de l’Oficina d’Afers Religiosos (OAR) es té constància que les entitats i comunitats religioses fan una gran tasca per defensar el tracte igualitari, deconstruir diferències i defensar els drets fonamentals de les persones.

És per aquest motiu que des de l’oficina s’ha volgut posar a l’abast recursos municipals que treballen en diferents àmbits i camps dins de la ciutat per a la defensa dels drets de les persones. Des de l’OAR s’ha iniciat aquest cicle de presentacions per a posar en valor i donar a conèixer aquests dispositius municipals.

La primera sessió del cicle “Coneix l’Ajuntament” ha tingut lloc avui dimecres 10 d’octubre a la seu de l’OAR. En aquesta sessió informativa s’ha presentat la Direcció de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, que treballa per la garantia i defensa dels drets de les dones. Ho fa partint de diversos dispositius repartits per tota la ciutat que lluiten contra les desigualtats de gènere, les violències masclistes i les discriminacions envers les dones.

Hem comptat amb l’assistència d’entitats budistes, evangèliques, jueves, catòliques que duen a terme, dins de la seva comunitat o entitat, un tasca social important i moltes especialment destinada al treball amb dones. Aquesta ha estat una molt bona ocasió per poder crear les bases de futures col·laboracions i sinergies entre les entitats i la Direcció de Feminismes.

La propera sessió informativa sobre un altre servei municipal tindrà lloc a finals de novembre.

Comparteix aquest contingut