Joves i islamofòbia a les xarxes socials

En el marc del desenvolupament del Pla contra la Islamofòbia que l’Ajuntament de Barcelona porta desplegant des de gener de 2017, la consolidació del Dia internacional de lluita contra la islamofòbia com una data de ciutat ha estat un dels objectius assolits. Any rere any s’ha treballat amb la Comissió Mixta de seguiment del Pla per organitzar activitats i accions reivindicatives i de sensibilització.

En aquest sentit, la commemoració del 12 de desembre d’enguany vol posar el focus en els discursos islamòfobs a les xarxes socials i al món virtual en general des de la perspectiva de les persones joves. Amb aquest objectiu, s’ha organitzat una taula rodona al Palau de la Virreina la tarda del mateix dia 12, en què es debatran estratègies tant de lluita com de prevenció per eradicar aquests discursos amb joves coneixedors del món digital.

Així, sota el nom “Joves i islamofòbia a les xarxes socials“, la taula rodona comptarà amb la participació de Khadija Ftah (@khadikhadija3), Awatef Ahmittach (@Awatef_Ah), Zouhair el Hairan (@ZouhairHairan) i Achraf Kachach Hajaj (@ashrafkachach), moderats per la periodista Marta Ballesta.

Us animem a assistir a l’acte, que tindrà lloc a les 18h a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99). Podeu consultar el programa complet de l’acte a través del següent enllaç.

Comparteix aquest contingut