Esteu aquí

Torna

La salut al col·lectiu LGTBI des de la perspectiva de drets

Publicat dc., 09/10/2019 - 11:10

No-Discriminació. Participació de l'OND a la jornada organitzada per l'associació Gais Positius.

El passat 9 d’octubre, l’Oficina per la No Discriminació (OND) va participar a la “XI Jornada de la salut al col·lectiu LGTBI des de la perspectiva de drets”. La trobada, organitzada per l’associació Gais Positius amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, va convocar al centre LGTBI de Barcelona activistes i persones expertes tant de l’administració pública com dels àmbits jurídic i sanitari, amb l’objectiu d’abordar qüestions relacionades amb la salut de les persones LGTBI.

Albert Fages, coordinador de l’OND, va posar de manifest la importància d’incorporar entitats que treballen en l’àmbit del VIH a l’hora d’abordar les discriminacions que es produeixen a la ciutat de Barcelona, i és que recentment, Gais Positius ha passat a formar part de la Taula d’Entitats de l’Oficina per la No Discriminació.

Aixi mateix, Fages va exposar alguns dels resultats de l’Informe de la discriminació a Barcelona 2018, com el fet que un de cada quatre casos de discriminació durant el 2018 van ser per motius d’orientació sexual i identitat de gènere.

Cal continuar treballant per adoptar mesures en els àmbits de l’educació, la informació i la sensibilització en la lluita contra aquesta i qualsevol altra tipus de discriminació.

Comparteix aquest contingut