Esteu aquí

Torna

Oberta la Convocatòria General de Subvencions 2024

Publicat dl., 08/01/2024 - 08:56

Subvencions. Termini de presentació de sol·licituds del 8 al 25 de gener de 2024.

Termini de presentació de sol·licituds fins al 25 de gener!

El 13 de desembre de 2023 s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la Convocatòria General de Subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat durant l’any 2024. Des de l’àmbit de Drets de Humans s’impulsen quatre programes:

a) Els drets humans a la ciutat: accions de promoció i defensa dels drets de ciutadania.

b) Lluita contra la discriminació i els discursos d’odi.

c) Promoció de la perspectiva antiracista, es tracta d’una lletra nova que s’ha habilitat per donar suport a projectes que contribueixin a assolir els objectius previstos a la mesura de govern per una Barcelona Antiracista.

d) Projectes de suport ciutadà per a l’accés a drets i a la plena ciutadania de les persones refugiades, migrades o sol·licitants de protecció internacional: promoció de la mentoria i l’acollida en llars de la ciutadania.

El termini de presentació de sol·licituds és del 8 al 25 de gener de 2024, ambdós inclosos. És important tenir en compte que no s’admetrà a tràmit cap sol·licitud presentada fora del termini establert. A més, és d’obligatorietat la presentació telemàtica de la sol·licitud.

Així mateix, és imprescindible que les activitats aspirants a la subvenció es realitzin en el terme municipal de Barcelona, no tinguin afany de lucre i es duguin a terme dins de l’any objecte de la convocatòria o en el cas d’activitats en centres educatius durant el curs escolar 2024-25, si així s’especifica en l’àmbit temàtic al qual es concorri.

Podeu consultar tota la informació i documentació de la convocatòria a través del següent enllaç, així com a l’apartat específic del web de Torre Jussana i a l’accés al tràmit electrònic.

IMPORTANT! Es realitzarà una sessió informativa virtual exclusivament per resoldre dubtes de la línia W Ciutat (Wa, Wb, Wc i Wd) el pròxim 17 de gener, de 15.30 a 17 hores. Cal inscripció prèvia a través del següent formulari.

 

Comparteix aquest contingut