Esteu aquí

Torna

Presentació de l'Informe 2020 de l’Observatori de les Discriminacions a Barcelona 

Publicat dc., 23/06/2021 - 13:07

Discriminacions. L'acte es retransmetrà a YouTube.

Per tercer any consecutiu, l’Observatori de les Discriminacions a Barcelona publica l’informe anual de discriminacions a Barcelona. En l’informe del 2020 es recullen dades detallades sobre les situacions de discriminació que s’han donat a la ciutat, sobre les accions i les estratègies que s’han emprès per fer-hi front, sobre l’impacte de la pandèmia en les discriminacions, i sobre els serveis oferts i els reptes que encara queden per endavant.

Enguany, l’informe es presentarà en un acte al Saló de Cent on hi participaran les entitats de l’Observatori de les Discriminacions, l’Oficina per la No Discriminació i el Regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra. L’acte estarà moderat per Julián Bruscantini i constarà de tres parts:

  • Presentació de les principals conclusions de l’informe.
  • Testimoniatges d’ECOM i l’Observatori Contra l’Homofòbia, que parlaran de discriminació per discapacitat física i LGTBI-fòbia, respectivament.
  • Debat amb les entitats de l’Observatori sobre els impactes i els aprenentatges derivats de la pandèmia.

L’acte es retransmetrà per YouTube amb interpretació en llengua de signes i subtitulació. No calen inscripcions prèvies, el podreu seguir en directe en aquest enllaç.

Us hi esperem i us convidem a compartir-ho a xarxes amb el hashtag #DiscriminacionsBCN.

Comparteix aquest contingut