Esteu aquí

Torna

Qui són les víctimes?

Publicat dv., 11/10/2019 - 11:04

No-Discriminació. Jornada amb veus expertes i testimonis en primera persona al voltant del concepte de víctima.

El passat dia 10 d’octubre va tenir lloc a la Sala Maria Aurèlia Capmany del centre cívic Pati Llimona la jornada “Qui són les víctimes?” un espai de debat i reflexió al voltant del concepte de víctima i les seves implicacions per a la persona.

Des de l’Oficina per la No Discriminació i les entitats dedicades a l’atenció de persones que han patit discriminació que conformen la seva Taula d’Entitats, es va organitzar una jornada en què persones com Anaïs Franquesa, Laura Macaya o el Dr. Jorge Barudy van oferir el seu punt de vista sobre la qüestió des de la seva vessant professional.

L’acte va comptar, així mateix, amb el tesitmoni de diferents persones que han patit discriminació, que amb l’exposició de la seva vivència van conscienciar sobre la importància de treballar per erradicar qualsevol forma de discriminació i vulneració de drets.

El punt i final el van posar les mateixes entitats de la Taula, a través d’un debat obert sobre les qüestions sorgides durant les dues taules de la jornada.

Més informació

Comparteix aquest contingut