Week of energy in the responsible consumption space

Del 4 de juny al 8 de juny se celebrarà la Setmana de l’Energia 2018, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

L'Espai Consum Responsable oferirem la següent programació:

Dimarts 5 de juny

09.00h a 15.00h. Punt d'Assessorament Energètic (PAE).

Podreu rebre informació personalitzada sobre els vostres drets energètics, assessorament per detectar i reduir el risc de pobresa energètica, així com per rebre suport en les gestions necessàries per evitar el tall de subministraments o en cas que aquest s'hagi efectuat a restablir-los.

15.00 a 16.30h. Cafè amb energia. Vine a fer el cafè i informa't sobre mesures lowcost per fer el teu comerç eficient.

Quina tarifa d'electricitat he de tenir? Puc adaptar-la a les necessitats del meu negoci? Descobrirem si teniu la tarifa més reduïda per les vostres necessitats, com fer un ús eficient de determinats aparells i els aspectes a tenir en compte per a fer un diagnòstic i una gestió energètica adequada del teu negoci.

Dimecres 6 de juny

18.30h a 20.00h. Descobreix el Banc d'Energia de Sant Antoni i aprèn a usar eines d'estalvi i eficiència energètica. Banc de l’Energia.

Amb el Banc d'Energia aprendrem a usar eines pràctiques per l'estalvi i l'eficiència energètica casa teva: aplicació d'estalvis del banc d'energia i e-Tarpunòmetre. A més descobrirem com a traves del nostre estalvi podem beneficiar a les persones que estan en situació de vulnerabilitat energètica.

Dijous 7 de Juny.

18.30h a 20.00h. Tot el què s'amaga en un comptador digital


Què suposa la instal·lació dels comptadors telegestionats? Qui es queda amb les meves dades de consum? Tenen efectes sobre la salut? Em puc oposar al canvi? En aquest taller respondrem els teus dubtes sobre els nous comptadors digitals

Confirmació d'assistència a: espaiconsumresponsable@bcn.cat

Més informació sobre sobre la setmana de l'energia aquí.

Links and related material