Inici » Noticia » 4 apps per millorar la gestió del teu temps de treball

4 apps per millorar la gestió del teu temps de treball

GESTIÓ DEL TEMPS. Una millor organització i planificació del temps pots ajudar-nos a conciliar les esferes personal, laboral i familiar. En aquest article us proposem 4 aplicacions mòbils per gestionar el nostre temps en l'àmbit laboral. 

Un dia té 24 hores. Ni una més. Davant el fet objectiu que el temps és limitat i no podem sumar hores al nostre dia a dia resulta evident que una millor organització i planificació del temps pots ajudar-nos a conciliar les esferes personal, laboral i familiar. En aquest article us proposem 4 aplicacions mòbils per gestionar el nostre temps en l’àmbit laboral. 

Toggl:

Aquesta eina és ideal per tenir recollit el temps que implica cadascun dels nostres projectes. Compta amb un botó de «play» i un altre d’«stop» com si fos un cronòmetre. A l’hora de donar-li al «play» li assignem un projecte i/o client i automàticament comença a comptabilitzar.

La versió gratuïta és limitada i no permet, entre altres, que els membres col·laborin amb altres membres de l’equip però proporciona eines bàsiques per realitzar informes. Per funcions més avançades, cal optar per la versió de pagament.

Hi versió app mòbil i també d’escriptori.

Toodledo:

Eina on les persones usuàries insereixen les tasques o projectes que tenen pendents tot especificant la importància i la prioritat de cadascuna. A més, es pot assignar un temps concret a la realització de cadascuna d’aquestes tasques i una data límit. D’aquesta manera, l’aplicació s’encarrega d’establir un ordre de tasques i una gestió horària segons els paràmetres que s’han indicat prèviament. El seu objectiu és augmentar la nostra productivitat, mentre ens ajuda a planificar el nostre treball i permet la col·laboració de les tasques mitjançant l’opció de compartir el treball amb la resta de l’equip. Totalment gratuïta.

Hi versió app mòbil i també d’escriptori.

Trello:

És un gestor de tasques complet permet la possibilitat de compartir projectes, delegar tasques i gestionar el treball en equip amb l’objectiu de millorar la productivitat dels equips de treball. Aprofita un dels mètodes d’organització i productivitat més intuïtius i efectius: kanban. A simple vista destaca la seva disposició en forma de taulons virtuals com una mena de ‘post-its’ o notes on pots anar creant-los i organitzant-los per prioritats, dates i amb un ampli camp d’anotacions.

És gratuït per la seva versió personal i de pagament en la versió “enterprise”. Hi versió app mòbil i també d’escriptori.

Forest:

Quant de temps passes mirant el mòbil? L’objectiu d’aquesta eina és controlar el temps que inverteixes en tasques que distreuen com ara mirar xarxes socials o de missatgeria instantània. I ho fa d’una manera lúdica i amb un alicient: que facis créixer el major nombre d’arbres possibles, que formis un autèntic bosc.

Per plantar cada llavor i fer créixer cada arbre hauràs de passar períodes de 25 minuts (o els que decideixis) sense consultar el teu telèfon per a res. En aquest interval només veuràs la pantalla de Forest al teu telèfon. Si no aguantes, l’arbre es marcirà i morirà.

És gratuïta i en versió app.