Inici » Noticia » Bones Pràctiques de les empreses de la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps) durant el confinament

Bones Pràctiques de les empreses de la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps) durant el confinament

Les organitzacions que formen part de la Xarxa d'Empreses dels Nous Usos Socials del Temps de l'Ajuntament de Barcelona estan compromeses amb una organització del temps igualitària, saludable i eficient. Tot seguit us en presentem un recull.

Algunes de les organitzacions que formen part de la Xarxa d'Empreses dels Nous Usos Socials del Temps de l'Ajuntament de Barcelona han creat documents, recursos i recomanacions d’utilitat per facilitar la quarantena i poder teletreballar amb garanties.

COPC

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha publicat una guia amb recomanacions de gestió psicològica durant quarantenes per malalties infeccioses. L’Ajuntament de Barcelona n’ha fet un resum.

Unió de Mútues

Què fer durant el confinament? Què cal evitar? Unió de Mútues ho explica de forma gràfica i senzill amb aquesta infografia.

 UOC

La Universitat Oberta de Catalunya ha creat dos documents amb recomanacions sobre l’organització del temps de l’e-treball i l’ergonomia del treball amb el portàtil.Podeu visualitzar els documents accedint al web de la UOC

 Henkel Ibérica

La quarantena ha obligat a moltes persones a convertir casa seva en una oficina. Henkel proposa 10 senzills passos per treballar des de casa de forma exitosa.

Suara cooperativa

Suara Cooperativa ha creat un web en permanent actualització on es recull informació sobre el COVID-19 extreta sempre de fonts oficials.

 Reforma Horària

El dia té 24 hores que podem utilitzar per fer moltes coses. Tot i així, hi ha unes hores més indicades per a certes activitats que d’altres. La Reforma Horària, el 15 de febrer de 2018 va publicar via Twitter una infografia per promoure uns horaris més saludables.