Inici » Noticia » Sessió de tancament del Programa pilot de Mentoria en organització del temps

Sessió de tancament del Programa pilot de Mentoria en organització del temps

Mentoria. El 4 de juny va tenir lloc a la seu de Barcelona Activa una sessió de balanç i intercanvi dels aprenentatges i avenços del programa pilot de mentoria en organització del temps.

El 4 de juny va tenir lloc a la seu de Barcelona Activa una sessió de balanç i intercanvi dels aprenentatges i avenços del programa pilot de mentoria. Van participar-hi les 6 empreses mentores i les 6 mentorades d’aquesta primera edició, i van compartir experiències viscudes al llarg d’aquest programa.

En aquesta 1a edició del programa de mentoria en organització del temps que va començar a l’octubre han participat 6 empreses mentores (Aigües de Barcelona, Softmachine, Criteria, KIM, SGS Tecnos i TBS) i 6 empreses mentorades (Can Cet, Oxfam Intermon, Amics de la Gent Gran, Fundació Pare Manel, AREP i Insercoop), ambdues escollides a través d’un procés de selecció. Mentre les empreses mentores són organitzacions expertes de la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps), la convocatòria d’empreses mentorades està oberta a organitzacions de la ciutat de Barcelona.

Els resultats de la mentoria es van presentar en aquesta darrera trobada conjunta el 4 de juny de 2019, realitzant una valoració molt positiva per part tant de les empreses mentores com mentorades i detectant aspectes de millora observats en aquesta prova pilot.

Pel que fa als aprenentatges realitzats per les mentorades al llarg del programa, les empreses valoren molt la transparència i la confidencialitat com a elements claus del programa. S’ha creat un clima de molta confiança entre mentorades i mentores i això ha permès realment poder conèixer millor el context, la cultura organitzacional, etc. i proposar mesures a mida per a cada cas. Han agraït molt l’aprenentatge i els avenços realitzats gràcies a l’assessorament de les empreses mentores.

Per la seva banda, les empreses mentores han estat totes d’acord amb que han gaudit molt del programa i d’aquesta primera experiència de mentoria en organització del temps. No només han notat avenços en les empreses mentorades sinó que entre mentores també hi ha hagut intercanvi d’opinions i consells i les mateixes mentores asseguren haver après al llarg d’aquesta primera edició del programa.

Es poden trobar més detalls sobre els resultats de la prova pilot de la mentoria a l’informe de resultats de l’avaluació de la 1a edició del programa.