Inici » Actualitat

Actualitat

E.g., 11/08/2020
E.g., 11/08/2020
22/07/2020

Claus per garantir la desconnexió digital durant l'estiu

DESCONNEXIÓ. La dificultat per separar temps i espai personal, familiar i professional posa sobre la taula la necessitat d'establir pautes i recomanacions si volem gaudir d'una desconnexió digital total durant les vacances d'estiu.

20/07/2020

Com serà i què regularà la futura llei del teletreball?

LLEI. L'èxode massiu cap al teletreball obliga a les administracions públiques a actualitzar la regulació d'aquesta forma de treball ja que la normativa actual s'ha quedat antiquada i obsoleta. Com serà la futura llei que ho reguli?

15/07/2020

Edició de la Infografia del Pacte del Temps

SENSIBILITZACIÓ. Des del Pacte del temps de Barcelona s’ha editat una infografia per fer difusió i sensibilitzar a la ciutadania sobre els beneficis en la salut d’una organització del temps diferent més saludable, més igualitari i...

13/07/2020

El 57% de la població assalariada de Catalunya podria teletreballar

TELETREBALL. El 57,18% de la població assalariada a Catalunya podrien ser potencials treballadors i treballadors no presencials. Són dades de l’informe “El teletreball com a eina i escenari laboral” presentat per UGT.

23/06/2020

‘Les concepcions del temps: Com està impactant la noció de progrés occidental en temps de la Covid19?'

Amb aquesta activitat vam oferir un recorregut multidimensional al voltant de la idea del temps, en base a una visió filosòfica i occidental d’aquest i amb un contrapunt reflexiu a partir d’elements d'algunes societats africanes.

07/07/2020

Nou impuls pel dret al temps de l’Associació Tempo Territorial

DRET AL TEMPS. 150 personalitats de l’organització Tempo Territorial a França van signar el passat 23 de maig de 2020 una petició que demana l’impuls i la inclusió del factor temps a les polítiques públiques.

Font: France TV
07/07/2020

Nova Zelanda aposta per la setmana de quatre dies

SETMANA LABORAL. Nova Zelanda estudia mesures per pal·liar els efectes de la recessió econòmica, com ara la jornada laboral de quatre dies per reactivar el turisme de la zona.

01/07/2020

El teletreball després del confinament

TELETREBALL. Com ha afectat el confinament el teletreball? Quins aprenentatges se n’extreuen? El teletreball després del confinament haurà d’anar acompanyat d’un canvi cultural.

01/07/2020

Empreses NUST participen a l’Estudi Internacional Ús del temps, organització del treball i benestar

ESTUDI. 5 empreses NUST han participat, a través de l’Ajuntament de Barcelona, en un projecte de recerca internacional liderat per la Harvard Business School i la London Business School.

01/07/2020

Llei de Temps Corresponsable, Pacte per les Cures i regulació del teletreball

LLEI. La Ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha enunciat que algunes de les prioritats del Govern estatal són garantir el dret a la conciliació, el dret a les cures i regular el teletreball.

Pàgines