Inici » Recursos » Publicacions

Publicacions

Gestió i usos del temps a les Associacions Veïnals de Barcelona

Autoria: Federació d'Associacions Veïnals de Barcelona 

Tema: Usos del temps. 

Idioma: Català

Presentació de la Trobada anual del Pacte del Temps 2 juny 2021

Autoria: Pacte del Temps de Barcelona 

Tema: Usos del temps. 

Idioma: Català

Temps, ciutadania i desigualtats

Autoria: Matxalen Legarreta Iza i Marina Sagastizabal Emilio-Yus. Tema: Igualtat, Usos del temps. Idioma: Català

Bones pràctiques en actuacions sobre usos del temps dels membres de la xarxa Tempo Territorial 2014-2019

Autoria: Tempo Territorial; Temes: Polítiques i actuacions sobre usos del temps; Idioma: francès

 

Guia soste(vida)bilidad

Autoria: ColaBoraBora Temes: Emprenedoria i conciliació Idioma: castellà 

 

Guia per establir una ordenació del temps de treball equilibrada

Autoria: Jon Messenger, Paul Wallot, Shervin Tadi, Anne Drougard i Philippe Marcadent. Temes: Temps de Treball. Idioma: Castellà.

Infografia sobre l'evolució a Espanya de l'estat de la conciliació de la vida personal, familiar i laboral 2018

Autoria: Roberto Martínez, Rafael Fuertes, Joaquín Rodríguez, Ignacio Rodríguez-Solano, Mª Ángeles Hernández, Teresa Mañueco, Esther Adrada, Ana Núñez. Temes: Conciliació. Idioma: Castellà.

 

Informe sobre l'evolució a Espanya de l'estat de la conciliació de la vida personal, familiar i laboral 2018

Autoria: Roberto Martínez, Rafael Fuertes, Joaquín Rodríguez, Ignacio Rodríguez-Solano, Mª Ángeles Hernández, Teresa Mañueco, Esther Adrada, Ana Núñez. Temes: Conciliació. Idioma: Castellà.

 

 

Resum executiu de l'informe sobre l'evolució a Espanya de l'estat de la conciliació de la vida personal, familiar i laboral 2018

Autoria: Roberto Martínez, Rafael Fuertes, Joaquín Rodríguez, Ignacio Rodríguez-Solano, Mª Ángeles Hernández, Teresa Mañueco, Esther Adrada, Ana Núñez. Temes: Conciliació. Idioma: Castellà.

 

Pàgines

Altres recursos

Xarxes

En aquest apartat trobareu informació de diferents xarxes existents que estan treballant actualment sobre temes de gestió del temps, organització horària o temps de treball, familiar, personal i social. Aquestes xarxes estan integrades per entitats, organitzacions i institucions de la ciutat que comparteixen com a eix comú els temes de temps.

 

IATUR

L'Associació Internacional de Recerca sobre Usos del Temps (IATUR vzw) facilita l’intercanvi d’idees, metodologia i tècniques de recollida de dades entre investigadors i compiladors d’estadístiques oficials sobre patrons d’activitat diària i canvis en el comportament de les persones al llarg del temps.

Reforma Horària

La reforma horària és una iniciativa ciutadana que impulsa canvis horaris perquè puguem gaudir de més llibertat en la gestió del nostre temps. Perquè sincronitzant els nostres hàbits horaris amb els de la resta del món i amb un ritme més ordenat, aconseguirem guanyar temps al temps i, en definitiva, millorar en salut i qualitat de vida. La reforma horària impulsa uns hàbits horaris cívics, potenciant la igualtat entre les persones, les nostres capacitats de bona relació i, sobretot, la nostra salut i benestar.

 

Publicacions

Conèixer la realitat és el primer pas per poder incidir en la sensibilització i la transformació de la societat. Aquí es troba amb un espai d'estudi que té la voluntat d'investigar la realitat en tot allò que competeix a el temps. Els estudis i dossiers publicats fins ara tracten temes tan diversos com les actuacions sobre el temps de treball a la Unió Europea, temps i ciutat i sobre temps de cura de les persones, entre d'altres. Més informació al laboratorideltemps.

Imatges

Aquest apartat conté imatges sobre jornades, sessions participatives i altres actes  que posen de relleu el compromís d'organitzacions i institucions d'aquesta ciutat per a una organització del temps més saludable, igualitària i eficient.

Vídeos

Recollida de material audiovisual per a la difusió de mesures i metodologies en relació a la millora de la gestió del temps de treball, familiar, personal i social. Trobareu més informació a l'apartat videoteca de la pàgina web del laboratorideltemps.