Altres publicacions

Aquest llibre convida a descobrir els terrats de Barcelona, aquestes cobertes planes tan típiques de la Mediterrània, que es configuren en uns espais urbans peculiars: oberts i alhora íntims.Tots ells objecte de la literatura, l'art i la música: tot un món per conèixer. (Llibre de gran format).

Catàleg de l'exposició per a la qual el fotògraf escocès Michael Thomas Jones ha realitzat imatges actuals, sorprenents i originals en els escenaris de l'arquitectura modernista més coneguda de la nostra ciutat. Detalls i contrastos en són protagonistes.

A través del paisatge urbà del segle XVIII que encara existeix, podem descobrir com era la Barcelona de la Il·lustració: la ciutat que va ser capaç de refer-se, després de la desfeta i la repressió de 1714, de reconstruir-se i de projectar-se amb dinamisme en el context de l'Europa contemporània. (Llibre de gran format).

L'obra convida a mirar el balcó des del carrer, a alçar el cap a l'hora de passejar, perquè amb poc esforç es podrà descobrir un rostre diferent de la ciutat, captar les històries i peculiaritats d'aquest element arquitectònic, part del teixit íntim de la ciutat. (Llibre de gran format).

Aquest llibre aplega més de cent botigues de Barcelona guardonades amb la distinció "Guapos per sempre" amb què l'Ajuntament premia els establiments amb més tradició que han tingut cura de mantenir el seu aspecte i activitat originals. (Llibre de gran format).

Galeria d'autors és una petita enciclopèdia dels protagonistes del Modernisme barceloní. Arquitectes, pintors, escultors, escriptors, ebenistes, grafistes, i també promotors, mecenes, financers...

Aquest llibre proposa un viatge fascinant per descobrir el Modernisme europeu: un moviment que va brillar amb força fa un segle i que avui constitueix un patrimoni de valor incalculable per a tota la humanitat. (Llibre de gran format).

Llibre, catàleg amb projectes de mitgeres exposats pels seus propis autors. Coordinat per l'IMPU i ELISAVA.

Rafael Vallbona ens ofereix en aquest llibre una mirada històrica, literaria, humana i vivencial de l'evolució del litoral de Barcelona.(Llibre de gran format)

Un recorregut pel fet paisatgístic de la retolació comercial a la nostra ciutat.