Guies

Aquesta és la millor guia pràctica per conèixer el llegat de l’arquitectura racionalista a Barcelona. Centrada en el llegendari GATCPAC, inclou també obres d’altres arquitectes avantguardistes de finals dels anys 1920 i la dècada dels 1930.

Aquí tens la millor guia pràctica per conèixer a fons l’obra de Josep Puig i Cadafalch, on és destaquen especialment les obres de la seva època modernista.

La guia de la Ruta del Modernisme de Barcelona és la millor companya per descobrir la fabulosa arquitectura de Gaudí, Domènech, Puig i tants d'altres arquitectes catalans d'aquest moviment.

Aquesta guia us convida a descobrir una part del patrimoni modernista de la ciutat, el de la restauració. Catorze bars i restaurants tan encisadors com ho eren fa un segle.

Un llibre d'Alfred Bosch i Josep Melero per conèixer la Barcelona èpica: els escenaris dels episodis històrics més destacats en la llarga lluita dels barcelonins en defensa de la llibertat, la identitat i els drets socials.

Isabel-Clara Simó ens descobreix, en aquesta guia, i a través del paisatge de Barcelona, l'Hospitalet i Sant Adrià, la petjada sovint amagada de les dones.

Innovació, imaginació i qualitat. La ruta dels millors llocs relacionats amb el disseny i l'arquitectura de la ciutat. La història i el present del disseny dividits en quatre grans apartats: bars, restaurants, comerços i edificis i espais urbans.

Un recorregut literari pels paisatges que van marcar la vida i que descriu l'obra de Jacint Verdaguer. La seva mirada sobre el paisatge de Catalunya: Barcelona, la seva zona nadiua i els paratges de Canigó a través dels versos del gran poeta nacional.

La guia ens ofereix, a través de diversos itineraris per Barcelona i altres indrets de Catalunya, un recorregut per l'obra de Gaudí.

Un recorregut per la Barcelona d'Enric Sagnier i Villavecchia, un dels arquitectes més importants i prolífics de la Barcelona dels segles XIX i XX.