15 Fira Modernista de Barcelona

Arriba la 15a edició de la Fira Modernista de Barcelona, que tindrà lloc els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny a la dreta de l'Eixample.

Els propers divendres 31 de maig i dissabte 1 i diumenge 2 de juny celebrarem la 15a Fira Modernista de Barcelona, al carrer Girona entre València i l’av. Diagonal, amb un munt d’activitats lúdiques i culturals, totes relacionades amb el Modernisme.

L’acte de presentació se celebrarà dimecres 29 a les 19.15 a l’Eroica Caffè (restaurant temàtic sobre ciclisme, Consell de Cent, 350), seguit d’una xerrada sobre l’arquitecte Josep Maria Jujol (a qui es dedica la Fira) a càrrec de Carles Español, comissari coordinador de l’Any Jujol. L’acte estarà ambientat per figurants vestits d’època del grup d’ambientació Llum i Color del 900.  

A la fira podreu gaudir d’activitats per grans i petits, com una exposició de vehicles de bombers del SPEIS per veure l’evolució d’aquests vehicles durant el Modernisme, amb una xerrada el divendres a les 19.30 h, i una demostració el dissabte de com s’apagaven els incendis en aquella època, posant en marxa una bomba del s. XIX.

Titelles, un trenet, espectacles, xerrades, cotxes d’època, jocs infantils, un taller de malabars, artesans i parades de municipis d’arreu que exposaran el seu patrimoni, etc., ompliran d’actes la fira.

Consulteu tota la programació.