Concurs d'idees d'arquitectura per a la intervenció a la placeta de la Rosa

Ja tenim les tres propostes finalistes. Aneu a votar a la placeta del 27 al 31 d'octubre la idea que més us agradi.

El jurat ha seleccionat les tres propostes finalistes i ara s’obre el termini de votació ciutadana que determinarà la idea guanyadora. Per participar, vegeu el document de les seleccionades i aneu a la placeta de la Rosa del 27 al 31 d’octubre a votar la vostra favorita. L’horari de cap de setmana serà de 12 a 20 h i de 16 a 20 h de dilluns a dimecres.

L’emplaçament escollit per al desenvolupament del concurs  d’enguany és la placeta de la Rosa, que es troba envoltada per dues d’aquestes parets mitgeres de caràcter permanent, concretament de les finques del carrer de la Rosa, número 3 i carrer Carabassa, número 4.

L’objecte d’aquest concurs és posar la situació de les parets mitgeres a debat urbà. Entenem que una nova mirada que conjugui la reflexió amb l’aparició de propostes actives pot ampliar el menú d’operacions disponibles per als propietaris, constructors, projectistes i administració.

Es busca posar en crisi la naturalitat amb què acceptem aquestes façanes residuals en permanent estat de provisionalitat que abunden a la nostra ciutat, i que per moments són part dominant del paisatge. La voluntat és convertir aquestes fractures urbanes en espais  de  reflexió  i  aprofitament  tenint  com  a  eix  principal  la  seva  recuperació paisatgística.

Consulteu les bases de la convocatòria.