Fira Modernista confinada

La Fira Modernista i Festa Major de la Dreta de l'Eixample s'han reconvertit de manera original en una festa virtual.

La Fira Modernista i Festa Major de la Dreta de l’Eixample s’han reconvertit de manera original en una festa virtual. L’organització ha fet tot un esforç per regalar-nos una programació original adaptada a les circumstàncies. Aquesta primavera no sortim al carrer per gaudir de la Festa, sinó que aquesta entra a casa nostra a través de les xarxes socials. Gaudim-la!

Enguany els passejos per les parades modernistes i d’alimentació al carrer Girona, les actuacions al carrer de les escoles de música del barri, la nòria modernista o la tradicional bicicletada no es podran fer. La Fira Modernista-Festa Major de la Dreta manté les dates previstes abans de la pandèmia de la covid-19, però les activitats seran virtuals a través de les xarxes, en especial de l’Instagram de CorEixample i el de la Ruta del Modernisme de Barcelona, però també dels perfils de Twitter i Facebook d’altres entitats col·laboradores.

Aquesta edició de la Fira estarà centrada en la figura de la periodista, escriptora i poetessa feminista Dolors Monserdà, molt lligada al moviment modernista català i primera dona en presidir uns Jocs Florals.