L'IMPU participa en el Valuing Landscape Conference 2018

L'IMPU participa en aquesta trobada sobre arquitectura i paisatge que se celebra els dies 6 i 7 a la ciutat de Londres sota el lema "Connecting people, place and nature".

El valor més gran del paisatge és la manera de connectar la gent, el lloc i la natura. El Landscape Institute, en col·laboració amb IFLA Europe i el Departament de Paisatge de la Universitat de Greenwich, celebra la seva conferència 2018 sobre aquest tema.

El primer dia de la conferència, durant el qual hi participa l’IMPU, està dedicat al debat per a professionals en els àmbits de l’arquitectura del paisatge, el disseny digital, les tendències futures i el tema de “valorar el paisatge”, observant l’impacte sobre les persones, disseny urbà i localització:
Valoració de l’intangible: marcs per mesurar els beneficis culturals, econòmics i socials del paisatge.
Benestar: com la infraestructura del paisatge pot reduir la desigualtat sanitària i millorar la vida.
Valor i competitivitat urbana: transformació a nivell local, gestió sostenible i enfocaments integrats que garanteixen uns resultats forts.
Innovació: finançament, associacions i noves maneres de connectar els grups d’interès amb el paisatge.
Lideratge: a qui necessitem, què hem de fer de manera diferent i com evolucionem per satisfer les necessitats futures.
Foment de la competència i el valor: lliçons dels creadors de com la gestió del paisatge i el lloc aborda qüestions de valor i competitivitat urbana.