ACTIVITATS D’ESTIU 2021

☀️Ja tenim aquí LES ACTIVITATS D’ESTIU AL PALAU ALÒS!

🗓️ Del 28 de juny al 23 de juliol tenim un munt d’activitats GRATUÏTES per a TU! Juntament amb @pijciutatvella, JIP Ciutat Vella i Aquí T’Escoltem.

👉 Llisca per veure el programa complet setmana a setmana. Us hi podeu inscriure a partir d’aquest 12 de juny en aquest formulari

😋 No deixarem que aquest estiu et quedis badallant, passa a veure’ns i troba la teva activitat!

TALLERS DE PRIMAVERA 2021

Inscripcions en línia través del següent formulari d’inscripció

Les propostes de la programació sociocultural, tallers i activitats de l’Espai Jove Palau Alòs s’han adaptat a les mesures de prevenció i protecció vigents en cada moment segons les autoritats sanitàries per assegurar el normal funcionament del servei i garantir un espai segur.

Per minimitzar el risc de contagi i assegurar el normal funcionament dels tallers hi ha quatre normes bàsiques per accedir a l’equipament i circular per les zones comuns fins arribar a la sala de l’activitat.

1. Ús de mascareta a les zones comuns i durant les activitats.
2. A l’entrada es farà un control de temperatura.
3. Neteja de mans en entrar a l’edifici. I repetir la neteja totes les vegades que calgui.
4. Distància de seguretat d’1,5 metres com a mínim.

INFORMACIÓ DELS TALLERS:

– L’aforament és limita a 6 participants per taller.
– En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permet el desenvolupament de l’activitat/taller de forma presencial; aquesta activitat/taller s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet.
– Els tallers virtuals es realitzen a través de la plataforma Zoom, en cas de ser necessari.

Si tens qualsevol dubte envia un correu a info@palaualos.cat o pots fer la inscripció presencial de dilluns a diumenge de 17h a 20.30h i dimarts i dijous de 11h a 13h.