Activitat del Decidim Barcelona durant l’agost

29/07/2019 - 10:51

Participació. Us informem dels processos participatius i les iniciatives ciutadanes que segueixen actives durant el mes d’agost.

Per rebre informació periòdica sobre les novetats relacionades amb els processos i les iniciatives, també podeu subscriure-us al butlletí informatiu de decidim.barcelona. Només cal fer-se un perfil de persona usuària de la plataforma i indicar que es volen rebre notificacions.

Signatures per a la iniciativa del pont de Santander
Les associacions de veïns i veïnes de Sant Martí segueixen recollint suports per a la iniciativa que promouen amb l’objectiu que es construeixi un nou pont al carrer de Santander, i que es reformi el tram del carrer entre el pont i la rambla de Prim.
Aquesta iniciativa té activa la possibilitat de donar-hi suport mitjançant signatura digital, i fins a finals d’agost estaran disponibles els llocs de recollida de signatures presencials.

Protecció del patrimoni arquitectònic i natural de Gràcia
Fins al 30 de setembre segueix oberta la fase de recollida de propostes de racons, detalls i elements singulars de Gràcia, per a la valoració posterior i possible incorporació a les fitxes de protecció del patrimoni gracienc.
Totes les propostes recollides fins ara estan disponibles al Decidim Barcelona. Es pot donar suport a tantes propostes com es vulgui, o fer-ne de noves fins al tancament del procés.

Participació en la Declaració d’emergència climàtica
S’ha constituït la Taula per l’Emergència Climàtica com a grup de treball estable del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat. La taula està formada per més de dues-centes entitats del municipi, així com representants del Govern municipal i de la resta d’administracions.
Els continguts de la Declaració d’emergència climàtica prevista per al gener del 2020, es treballaran també amb la participació de la ciutadania. A partir del setembre es duran a terme quatre sessions obertes de treball a les quals qualsevol entitat, veí o veïna de Barcelona pot participar amb inscripció prèvia