Ajuda’ns a construir un nou Pacte pels drets humans a Barcelona

05/06/2024 - 11:00

Drets humans. Sessions de debat obertes amb ciutadania a diferents barris de la ciutat

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat un procés de construcció col·lectiva d’un gran Pacte de ciutat per a la salvaguarda dels drets humans a Barcelona, un projecte que busca arribar a nous acords entre tots els sectors de la ciutat per afrontar els seus grans reptes sense deixar ningú enrere.

Per fer possible aquest pacte, al llarg del mes de maig s’han celebrat quatre jornades de debat inicials amb agents socials de la ciutat, amb l’objectiu de recollir els seus parers sobre l’estat de salut dels drets humans a la ciutat i les prioritats més urgents a abordar, i de les quals en podeu consultar les principals idees sorgides aquí.

Ara és el torn de la ciutadania, i és que volem conèixer de primera mà quines són les vostres necessitats i opinions en la construcció d’aquest pacte pels drets humans.

Per tal de poder donar veu al conjunt de la ciutadania s’han organitzat sessions de debat en diferents districtes de la ciutat, la primera d’elles al districte de Sants-Montjuïc, l’11 de juny, a les 18 hores, al centre cívic El Sortidor (plaça del Sortidor, 12).

Us convidem a participar en la sessió, només ens heu d’escriure a dretsciutadania@bcn.cat indicant-nos el vostre nom.