Nova sessió de l'Audiència Pública de Sant Martí, la primera a distància

08/07/2020 - 10:15

Participació. Dijous 16 de juliol se celebra una nova sessió de l’Audiència Pública, una sessió telemàtica que es podrà seguir en directe per streaming i en què la ciutadania pot formular preguntes a través de la plataforma Decidim.Barcelona

Dijous 16 de juliol se celebra una nova sessió de l’Audiència Pública, una sessió telemàtica que es podrà seguir en directe per streaming i en què la ciutadania pot formular preguntes a través de la plataforma Decidim.Barcelona

La sessió se celebrarà dijous 16 de juliol a partir de les 18 h, i es podrà seguir en directe a twitter amb l’etiqueta #AudienciaSM, i també per streaming a través de l’enllaç següent:

L’Audiència Pública de Sant Martí, per streaming

Atès que la configuració de la sala d’actes de Sant Martí no permet l’aplicació estricta de les normes sanitàries en actes públics, la sessió se celebrarà sense públic presencial. Les persones que vulguin participar i plantejar preguntes o propostes d’interès general, ho poden fer a través de la plataforma Decidim.Barcelona. Les peticions es poden registrar fins a 24 hores abans de l’inici de la sessió (fins dimecres 15 de juliol a les 18 h) clicant l’enllaç següent:

Registre d’intervencions a l’Audiència Pública de Sant Martí

Per poder registrar peticions, cal disposar d’un perfil a la plataforma. En cas de no disposar-ne, a l’enllaç següent, com crear un compte de participant. es pot consultar com registrar-s’hi.

L’acte estarà conduït per la presidenta del Consell del Districte, Marilen Barceló, que moderarà la sessió, i el regidor del Districte, David Escudé, respondrà les peticions de la ciutadania amb la col·laboració de l’equip de Govern del Districte.

L’Audiència Pública, el màxim òrgan de participació

L’Audiència Pública és un espai obert a tot el veïnat en què es pot tractar qualsevol tema relatiu als barris del districte. S’utilitza com un sistema de millora contínua en la gestió municipal i com una font important d’informació. És una eina de debat i un mecanisme per a la formulació de propostes que permet al veïnat implicar-se en la gestió pública.

Tal com la defineix la Carta Municipal de Barcelona, l’Audiència Pública és una de les principals eines de participació prevista perquè la ciutadania s’adreci o proposi a l’administració municipal l’adopció de determinats acords o per rebre informació de les seves actuacions.

El desenvolupament de les Audiències Públiques facilita el treball en grup de totes les persones implicades i millora les relacions entre la ciutadania, els càrrecs polítics i el personal tècnic municipal, cosa que es tradueix en una resolució positiva dels conflictes i les demandes veïnals.