Comença la convocatòria 2024 de l’Actius de l’Acord

26/04/2024 - 15:59

S'inicia el termini de la convocatòria 2024 de l’Actius de l’Acord, un distintiu per visualitzar i reconèixer l’esforç d’entitats, organitzacions o projectes, que treballen activament per promoure el compromís social ciutadà.

Ja està obert el termini de sol·licitud del distintiu Actius de l’Acord, un reconeixement que fa visible el treball i el compromís social amb la ciutadania. Les entitats interessades poden presentar les seves candidatures fins el proper 17 de maig. 

La Xarxa de Ciutadania Activa i Compromesa (XCAC), dins del marc de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, impulsa  el Programa Actius de l’Acord, un distintiu per visualitzar i reconèixer l’esforç d’aquelles entitats, organitzacions o projectes, que estan treballant més activament per promoure el compromís social ciutadà. Ja sigui a través de tasques de voluntariat, de persones que participen en moviments socials de defesa de drets, de persones que tenen cura d’altres o de persones que participen en Xarxes d’Intercanvi solidari, projectes comunitaris i/o bancs del temps.

Els Actius de l’Acord, volen donar a conèixer i reconèixer les entitats i els ciutadans de Barcelona que promouen el compromís social, cal valorar les iniciatives transformadores i d’èxit que promouen aquest compromís.

Les entitats interessades es poden inscriure a aquí

 

Més informació