Dimarts, consell de barri a la Marina

30/10/2019 - 14:03

Participació. El 5 de novembre a la Sala Pepita Casanellas (18 h) es parlarà de la gestió cívica dels casals de barri de Sant Cristòfol i la Vinya, i de tot allò que interessi als barris de la Marina de Port i del Prat Vermell.

El 5 de novembre, a les 18 h a la Sala Pepita Casanellas (pg. Zona Franca, 185) tindrà lloc el Consell de Barri de la Marina de Port i la Marina del Prat Vermell amb el següent ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta de l’anterior consell de barri (27 de març de 2019).
2. Elecció / renovació de vicepresidència i comissió de seguiment.
3. Renovació de la gestió cívica dels casals de barri de Sant Cristòfol i la Vinya.
4. Torn obert de paraules.

El Consell de Barri és l’òrgan de participació més proper al veïnat, per informar-se i opinar sobre les qüestions més importants que afecten la vida del teu barri. Es reuneix com a mínim dos cops l’any i, en les seves sessions, es debat sobre els plans, projectes i actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones assistents. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament per tal que hi donin resposta.

Obert a tots els ciutadans i ciutadanes del barri. Per intervenir al torn obert de paraules, cal emplenar un full d’intervenció amb les dades de contacte i la qüestió de què es vol parlar, per tal de poder rebre també resposta per escrit si és necessari.

S’ha activat també la pàgina del Consell de Barri de la Marina a Decidim.Barcelona, la plataforma de participació digital de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest espai podeu consultar la informació del Consell, el seu funcionament, les sessions i els detalls del procés de renovació de la vicepresidència i la Comissió de Seguiment.

Així mateix, us informem que si voleu assistir al Consell de Barri i necessiteu alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva i/o el servei d’acollida d’infants, cal que ho comuniqueu amb una antelació de tres dies laborables al correu electrònic dte03_personesiterritori@bcn.cat

Participació a Twitter amb l’etiqueta #laMarina.