Continuem amb les sessions de debat ciutadanes per a la construcció d'un Pacte pels drets humans

12/06/2024 - 23:36

Drets humans. Consulta les dates i llocs de les pròximes sessions previstes.

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat un procés de construcció col·lectiva d’un gran Pacte de ciutat per a la salvaguarda dels drets humans a Barcelona, un projecte que busca arribar a nous acords entre tots els sectors de la ciutat per afrontar els seus grans reptes sense deixar ningú enrere.

Per tal de poder donar veu a la ciutadania sobre les prioritats i necessitats a abordar en aquesta matèria a la ciutat, s’han organitzat sessions de debat en diferents districtes de la ciutat, la primera de les quals va tenir lloc aquesta setmana al barri del Poble Sec. Si no vas poder-hi assistir, encara pot participar en les pròximes sessions, que tindran lloc:

19 de juny, a les 18 hores, al Casal de barri La Cosa Nostra (carrer Beret, 83)
20 de juny, a les 18 hores, al Casal de barri del Poblenou (rambla del Poblenou, 49)
26 de juny, a les 18 hores, al Centre cívic Vil·la Urània (carrer Saragossa, 29)

Per a participar en alguna de les sessions només ens heu d’escriure a dretsciutadania@bcn.cat indicant-nos el vostre nom i la sessió a la qual assistireu.

D’altra banda, si no podeu venir a les sessions però voleu dir-hi la vostra, podeu fer-ho a través del portal Decidim.Barcelona, on disposeu d’un espai per afegir les vostres propostes o una enquesta.