#DecidimPressupostos i #PAM2020 amplien el termini de recollida de propostes

26/03/2020 - 12:57

Participació. Davant la crisi de la COVID-19, es vol garantir el benestar dels veïns i veïnes, la seva participació i la qualitat dels processos.

Atesa la crisi sanitària de la COVID-19, s'ha ampliat la fase de recollida de propostes i projectes dels Pressupostos Participatius i del Programa d’Actuació Municipal 2020-2023 fins al 22 de maig.

Amb aquesta ampliació es vol garantir el benestar dels veïns i veïnes i garantir alhora la participació i la qualitat dels processos.

La represa de les trobades presencials suspeses i el calendari de les fases posteriors del procés es definiran i comunicaran un cop finalitzada l’emergència sanitària.

Els processos participatius #DecidimPressupostos i #PAM2020, doncs, continuen a través de la plataforma decidim.barcelona. Podeu consultar les propostes i projectes ja presentats, comentar-los i seguir-los, o bé presentar-ne de nous, a través d’aquests enllaços:

Procés participatiu del Programa d’Actuació Municipal 2020-2023
Pressupostos Participatius

Per resoldre aquells dubtes sobre el procés participatiu que ara per ara no es poden fer de forma presencial, podeu contactar-nos al correu electrònic: participacio@bcn.cat