L’emergència climàtica, un repte de tots i totes

22/07/2019 - 08:02

Òrgans. S’obre a la participació ciutadana la definició dels continguts de la Declaració d’emergència climàtica, prevista per al gener del 2020.

La Taula per l’Emergència Climàtica, un grup de treball del Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat, durà a terme a partir de setembre quatre sessions obertes a la participació d’entitats i veïnes i veïns de la ciutat.

L’objectiu d’aquestes sessions de treball és definir els continguts de la Declaració d’emergència climàtica, prevista per al gener del 2020, coincidint amb l’activació de la normativa sobre la zona de baixes emissions. Aquesta normativa s’està treballant també amb la participació dels veïns i veïnes de la ciutat.

Les persones i entitats interessades a participar-hi es poden inscriure a través de l’espai obert de la plataforma de participació digital Decidim Barcelona.

La Taula per l’Emergència Climàtica es va constituir el 10 de juliol i hi participen més de dues-centes entitats, els grups municipals i les administracions de l’Estat i la Generalitat.