Pressupostos Participatius: el carrer d’Aragó amb Bruc tindrà un xamfrà més ampli i agradable

24/07/2023 - 09:33

Urbanisme i infraestructures. És una iniciativa dels darrers pressupostos participatius.

La reurbanització del xamfrà del carrer d’Aragó amb el carrer del Bruc es va proposar als darrers pressupostos participatius. En aquesta illa de vianants es concentren diferents equipaments, com l’Escola de la Concepció, el Mercat de la Concepció, el Conservatori Municipal i la seu del Districte. Ara s’encarregarà el projecte executiu i posteriorment es concretarà el calendari per executar l’obra. Es preveu que els treballs comencin el 2024.

La reurbanització del xamfrà servirà per ampliar l’espai de pas i d’accés dels vianants als diferents equipaments de la confluència d’ambdós carrers, així com també l’entorn escolar de l’Escola de la Concepció.

La proposta formava part de la iniciativa “Impulsem cinc ecoxamfrans al carrer d’Aragó”, presentada als darrers pressupostos participatius. Els projectes urbanístics dels altres quatre xamfrans han estat descartats pel Districte de l’Eixample per evitar perdre places d’estacionament per a la distribució urbana de mercaderies i a causa de la complexitat de ressituar altres serveis.