21-22 d'octubre 2016 al Convent de Sant Agustí i al Conservatori Municipal de Música
Un procés de debat obert a la ciutadania per repensar com han de ser els mecanismes participatius a la ciutat.

L’Ajuntament va iniciar un procés obert als veïns per revisar i actualitzar les Normes reguladores de la participació ciutadana amb l’objectiu d’adequar-les a la realitat i a les eines actuals, i per donar resposta a la demanda de la ciutadania d’intervenir en la presa de decisions.

El 21 i 22 d’octubre de 2016 van tenir lloc dues jornades participatives obertes a tothom amb el títol “De què parlem quan parlem de regular la participació?”. L’objectiu era debatre com han de ser els mecanismes de participació per ser més propers i flexibles. D’aquesta manera, a través de les idees i propostes sorgides durant les jornades, se seguirà treballant per fer de la participació un eix fonamental de l’acció de govern i del funcionament de la ciutat.

Sessions de la jornada del 21 d'octubre

De què parlem quan parlem de regular la participació? La mirada ciutadana i associativa

Taula rodona amb la participació de Can Batlló; Fundació Arrels; Consell de la Joventut de Barcelona; Mujeres Pa'lante; Eix Pere IV i Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, que ens donaran la seva opinió sobre com hauria de ser una normativa de participació. Modera la Regidora de Ciutat Vella i Territori, Gala Pin.

Sessions de la jornada del 22 d'octubre

De què parlem quan parlem de regular la participació? La mirada dels Ajuntaments

Taula rodona amb els Alcaldes i Alcaldesses de: Sant Vicenç dels Horts (ERC); Premià de Mar (CIU); Badalona (Guanyem Badalona en Comú); Santa Coloma de Gramenet (PSC) i Berga (CUP) que parlaran de diverses experiències i realitats sobre el procés d’elaboració d’un reglament de participació. Modera el Comissionat de Participació, Fernando Pindado.