18 d'octubre 2016 - 19 de desembre 2017 a Gràcia
A partir del Pla d'Actuació del Districte (PAD) es destina una part del pressupost a la coproducció de projectes dels àmbits de dones, feminismes i diversitat sexual; economia social i solidària i foment de la cultura als barris del Coll, Vallcarca i els Penitents i la Salut, amb la participació del veïnat del districte de Gràcia.

Entre l'octubre del 2016 i el febrer del 2017 els veïns de Gràcia estan cridats a participar en un procés per construir un seguit de projectes estratègics per als barris, als quals es destinarà una part del pressupost del Districte.

El veïnat proposa, defineix i decideix, per mitjà d’un procés participatiu, quins projectes vol dur a terme amb un pressupost orientatiu de 150.000 euros, per dividir entre tres àmbits temàtics de: Dones, feminismes i diversitat sexual; Economia social i solidària; Foment de la cultura al Coll, Vallcarca i els Penitents i la Salut.

Aquest procés es desenvolupa principalment a través d’unes taules obertes de construcció col·lectiva de projectes i culmina amb la votació del veïnat del districte de Gràcia, per triar conjuntament quin projecte de cada àmbit es durà a terme.