30è aniversari

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

El Consell Assessor de la Gent Gran (CAGG) es va constituir el 1991. Avui, 30 anys després, més d’un centenar de persones grans, tant a títol individual com en representació d’entitats i dels districtes, participen en els seus òrgans i grups de treball aportant reflexions i propostes per augmentar el benestar al llarg de tota la vida. Així mateix, al llarg d'aquestes tres dècades, el Consell ha actuat com a motor de la participació de la ciutadania gran, impulsant activitats i projectes oberts a tota la ciutat, i cada quatre anys l'ampli procés participatiu de la Convenció de les veus de les persones grans.

Les celebracions del 30è aniversari comencen amb un acte de reconeixement al Consell i als seus membres, i d'inauguració d'un mural participatiu que vol fer valer la remarcable tasca duta a terme per aquest òrgan de participació. El mural es pot veure a l'avinguda Meridiana, cantonada amb carrer de Trinxant.

El 15 d'octubre, al Casino l'Aliança del Poblenou, es celebrà l'espectacle musical Barbián, de Rodrigo Cuevas. Una proposta cultural trencadora, que combina músiques tradicionals i sons actuals amb un aire innovador que crida a la celebració de la diversitat, la interculturalitat i la intergeneracionalitat.

Es preveu realitzar, en el marc de l’aniversari i de l’inici del camí cap a la 6a Convenció Les veus de les persones grans, una jornada de debat, reflexió i presentació de temes prioritaris per al Consell, com la defensa dels drets de les persones grans i l'aposta per una ciutat amigable amb l'envelliment, així com un repàs audiovisual de la feina incansable del Consell en aquests 30 anys.