Cursos de jubilació activa

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

La Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec) és una entitat sense ànim de lucre i reconeguda d’utilitat pública, que agrupa les associacions de persones grans de Catalunya, tant llars i casals com també associacions especialitzades d’altres tipus, sempre que estiguin integrades per persones grans. La Fatec promou activitats i accions a favor de la promoció de les persones grans a la nostra societat.

Una de les accions formatives que promou la Fatec són els cursos de Jubilació Activa, adreçats a persones jubilades o a punt de jubilar-se. Aquests cursos ofereixen orientació i assessorament sobre diferents aspectes de la jubilació, tant aspectes pràctics com de desenvolupament personal.

L’objectiu del curs és donar eines per tenir una vida activa i satisfactòria després de la jubilació, amb informació sobre hàbits saludables, temps lliure, gestió econòmica, sexualitat, voluntariat, etcètera.