En bici sense edat

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

"En bici sense edat" és un programa impulsat pel Departament de Promoció de la Gent Gran, de la Direcció de Serveis d’Infància, Joventut i Gent Gran de l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta activitat va començar a Dinamarca, i des de l’any 2012 s’ha anat consolidant a més de quatre-centes cinquanta ciutats del món, entre les quals hi ha Barcelona.

A Barcelona, "En bici sense edat" va començar el 2016 com un programa pilot, en col·laboració amb Biciclot. L’èxit i la bona acceptació de la iniciativa van fer possible impulsar la continuïtat del projecte l’any 2017, l’ampliació al llarg del 2018 i la consolidació durant el 2019 i 2020.

L'objectiu principal d'aquest programa és retornar a les persones grans la capacitat d’anar amb bicicleta, tenint en compte les dificultats de mobilitat d’aquest col·lectiu. Per aconseguir-ho, el programa té voluntaris i voluntàries que passegen les persones grans en tricicles elèctrics.