6a Convenció Les veus de les persones grans

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

31/03/2023 - 10:42

Participem per garantir drets

La 6a Convenció Les veus de les persones grans ha tingut per lema “Participem per garantir drets” i s’ha desenvolupat amb gran diversitat d’actes des de la jornada inicial del 21 de setembre fins la jornada de síntesi del 21 de març.

El 21 de setembre va començar amb la jornada “Iniciem la 6a Convenció” a la Lleialtat Santsenca; podeu consultar la sessió en aquest enllaç.

El 16 de novembre es va realitzar la jornada “Avancem en la participació. Com participar avui a la ciutat” al Born Centre de Cultura i Memòria; podeu consultar la sessió en aquest enllaç.

El 23 de novembre va tenir lloc el 1er Intercanvi ciutadà amb el títol “Per què és important posar les cures al centre de la vida?”; podeu consultar la sessió en aquest enllaç.

El 18 de gener va tenir lloc el 2n Intercanvi ciutadà amb el títol “Acompanyar la vida i la mort respectant la dignitat”; podeu consultar la sessió en aquest enllaç.

El 8 de febrer va tenir lloc el 3er Intercanvi ciutadà amb el títol “L’edatisme i les discriminacions”; podeu consultar la sessió en aquest enllaç.