El Clot, un barri de Barcelona

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

Soc_blogger. El Clot, un barri ple de racons especials per anar a visitar.

El parc del Clot és a disposició de vianants i passejants. La rapidesa o lentitud dels seus pasos marca la diferencia entre les persones que van a la feina, tornen a casa per enllestir el dinar i els que poden passejar.

Les restes arquitectòniques dels tallers de la Renfe conviuen amb els fanals, el pont del barri, el llac i una maqueta del parc amb el seu entorn. El llac acull les fulles caigudes dels arbres que es mesclen amb el reflex dels edificis del Carrer dels Escultors Claperos.

Un nen m’explica que no sempre és tant tranquil. A la tarda en el camp d’esports es juga a bàsquet i a futbol, però a ell li agrada jugar al pilla pilla.

Seguint el carrer del Municipi arribo a la Gran Vía, on es recupera el so de la gran ciutat.

Aquest racó a cel obert,­ es troba a la vora de la Farinera del Clot, centre cultural, on es torna a unir el passat industrial de Barcelona amb les necessitats actuals dels veïns del barri.

 

Aquesta noticia ha estat elaborada pels participants del programa soc_blogger.

Soc_blogger és un programa de periodisme ciutadà que té com a objectiu principal formar a les persones grans de Barcelona per tal que participin activament a les xarxes socials municipals (Facebook) i al blog del web municipal de la Gent Gran creant contingut interessant per altres persones grans de la ciutat.