Es posa en marxa l'Escola de Salut de la gent gran de la Dreta de l'Eixample i el Fort Pienc

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

30/09/2022 - 10:30

Gent Gran. El cicle d'activitats s'inaugurarà aquest dilluns, 3 d'octubre i s'estendrà fins a mitjan de desembre.

Les escoles de salut de les persones grans són espais de participació ciutadana, d’acció comunitària, que es duen a terme a molts barris de la ciutat de Barcelona.

L’Escola de Salut de les persones grans de la Dreta de l’Eixample i el Fort Pienc neix per acompanyar les persones grans del barri, amb l’objectiu d’aconseguir un envelliment actiu i saludable i fomentar la seva implicació en la cura de la seva salut.

Al llarg de dotze xerrades d’octubre a desembre, l’escola facilitarà coneixements bàsics sobre alimentació, activitat física, benestar emocional i estimulació cognitiva. Les  activitats es faran els dilluns, de 10.30 a 12 hores, a la Sala d’Actes del Centre Cívic Ateneu Fort Pienc.

Es tracta d’un projecte de la Comissió de Gent Gran de la Taula Comunitària del barri, i s’ha fet possible gràcies al compromís i el treball dels seus membres. Està organitzada pel CAP Passeig de Sant Joan i ha rebut el suport de l’Institut Català de la Salut, l’Agència de Salut Pública de Barcelona i el Districte de l’Eixample.

El cicle es presentarà el proper dilluns 3 d’octubre a càrrec de l’Equip Motor de Comunitària del CAP Passeig de Sant Joan. Aquesta primera trobada servirà per donar a conèixer l’Escola i les activitats, establir llaços, interactuar i fer cohesió de grup.