La VilaVeïna de Provençals del Poblenou engega una activitat per promoure benestar físic i emocional de la gent gran

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

04/03/2022 - 12:35

VilaVeïna. Aquesta proposta està adreçada a persones grans que han vist accentuada la seva situació d’aïllament social a causa de la pandèmia.

“Gaudim en Gran” és la proposta contempla un cicle d’activitats setmanals que, amb una durada de 90 minuts, permet que les persones que hi participin gaudeixin de diverses activitats de promoció del benestar físic, emocional i social. Les sessions seran dinamitzades per professionals i persones voluntàries del barri.

Aquesta proposta està adreçada a persones grans que han vist accentuada la seva situació d’aïllament social a causa de la pandèmia. Si tens més de 60 anys, i fa mesos que tens ganes de tornar a recuperar activitats i espais amb altres persones grans, no t’ho pensis i vine a Gaudir en Gran amb nosaltres.

L’activitat es realitzarà tots els divendres, de 10.30 a 12.00 h, al Casal de Gent Gran de Ca l’isidret (carrer de Josep Pla, 174). Les persones interessades a participar poden inscriure’s presencialment al Casal de Gent Gran de Ca l’Isidret, a través del correu electrònic casalgg.calisidret@bcn.cat, o trucant al 644 669 943.

Més informació al correu electrònic vv_provencalspoblenou@bcn.cat