Obert el nou Casal de Gent Gran al barri del Bon Pastor

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

17/12/2018 - 12:00

Gent gran. El nou equipament, de 923 m², ha tingut una inversió d’1,5 milions d’euros

El nou Casal de Gent Gran del Bon Pastor, ubicat al número 30-38 del carrer d’Alfarràs, ocupa la planta baixa d’un edifici de nova construcció i ofereix a les persones usuàries sales de reunió, aules d’informàtica i de cuina, sala polivalent i sala de bar. Amb 923 m² i una inversió d’1,5 milions d’euros, aquest equipament duplica la superfície del casal antic i s’emmarca dins del Pla de Barris del Bon Pastor i Baró de Viver, al districte de Sant Andreu.

La resta de plantes de l’edifici que acull el casal les ocupen seixanta habitatges públics, en els quals s’han reallotjat els veïns i les veïnes de la tercera fase de remodelació de les cases barates del Bon Pastor. A més, el nou casal disposa d’una cuina on es desenvolupa Àpats en Companyia, el programa d’assistència a les activitats de la vida diària de persones grans en situació de fragilitat, orientat a potenciar un envelliment actiu i saludable mitjançant una alimentació adequada i el foment de vincles d’amistat de les persones amb el seu entorn.

L’obertura oficial del nou Casal de Gent Gran del Bon Pastor s’ha fet el 14 de desembre, amb un acte festiu que ha comptat amb l’assistència de la Tinenta d’Alcaldia de Drets Socials i Regidora del districte de Sant Andreu, Laia Ortiz.