Presentació de l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment: una ciutat per a tots els cicles de vida 2018-2030

Missatge d'error

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 618 of /var/www/apps/app0170/www/personesgrans/sites/default/settings.php).

30/10/2018 - 09:30

Gent gran. La regidora Laia Ortiz presenta l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment: una ciutat per a tots els cicles de vida 2018-2030

El document l’ha coordinat l’Àrea de Drets Socials i recull accions per anticipar-se al procés de canvi demogràfic i d’envelliment de la població

 La tinenta de Drets Socials i presidenta del Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona, Laia Ortiz, presenta l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment: una ciutat per a tots els cicles de vida 2018-2030 en un acte públic que s’emmarca dins del procés participatiu de la 5a Convenció de les Veus de les Persones Grans.

L’acte se celebra el 6 de novembre, a les 12:00 h, a l’Auditori del Museu Marítim (av. De les Drassanes, s/n), i també hi participa la periodista Rosa Maria Calaf. Les persones interessades a anar-hi han de confirmar l’assistència per correu electrònic: convenciogentgran@bcn.cat. Totes les persones assistents rebran un exemplar del document.

L’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment: una ciutat per a tots els cicles de vida 2018-2030 és un recull de 77 accions que tenen per objectiu anticipar-se al procés de canvi demogràfic i d’envelliment de la població. Les accions s’articulen en 4 eixos temàtics: Dret a la ciutat al llarg de la vida; Convivència intergeneracional en una ciutat amigable; Envelliment actiu: aportar i gaudir de la ciutat; i Recerca i planificació per un canvi demogràfic amb equitat.