2n Concurs de cartells dels Festivals per a joves 2018 - PLA JOVE
16841
post-template-default,single,single-post,postid-16841,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

2n Concurs de cartells dels Festivals per a joves 2018

2n Concurs de cartells dels Festivals per a joves 2018

Disseny. El Departament de Joventut obre la convocatòria per dissenyar els cartells dels festivals que organitza: el Brot, el Barcelona VisualSound i el Rough Diamonds.

Tens entre 16 i 35 anys?

Ets un/a crack del disseny i t’agrada la música, el ball i l’audiovisual?

Pren nota: per segon any, el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona obre una convocatòria (dotada amb 2.250€!) per dissenyar els cartells dels certamens que impulsa:

— Brot, un concurs de bandes joves que des de fa 7 anys pretén donar impuls als nous talents emergents de la nostra ciutat, recolzant les bandes novells i oferint-les un altaveu que els serveixi per donar-se a conèixer.

— Festival Barcelona VisualSound, dedicat a l’audiovisual des de fa 14 edicions, és un espai d’exhibició i una plataforma de promoció per a la gent jove artista i creadora de l’àmbit audiovisual.

— Rough Diamonds, nascut fa quatre anys com una competició i una mostra de coreografies de hip-hop per a adolescents.

Pots participar-hi individualment o col·lectiva, amb un màxim de tres propostes per a cadascun dels festivals, que hauràs de presentar en format digital entre el 6 i el 27 d’octubre (ambdós inclosos).

El treballs guanyadors seran premiats amb 750€!

No perdis més temps i consulta ja les bases completes aquí.

El mes de novembre podràs veure el veredicte del concurs al web barcelona.cat/joventut.

 

El concurs de cartells dels diferents Festivals per a Joves promoguts pel Departament de Joventut, es desenvolupa des de la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran amb la col·laboració dels diferents equipaments organitzadors dels Districtes de la ciutat de Barcelona.

 

 

Aquesta iniciativa pretén posar en valor i donar suport a la participació cultural i creativa dels i les joves de la ciutat de Barcelona, promovent activitats i organitzant espais de promoció i intercanvi en diferents àmbits artístics. La mesura 101,102 i 104 que trobem dins de l’àmbit de la Participació cultural i de creació veiem que  es vol treballar per tal de fomentar aquesta activitat artística i cultural dins dels equipaments juvenils, espais culturals i a l’espai públic, mantenint i promovent nous festivals temàtics en funció dels interessos i demandes dels i les pròpies joves.