79 Centres d'Educació Secundària compten amb un Punt JIP per al seu alumnat - PLA JOVE
16940
post-template-default,single,single-post,postid-16940,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

79 Centres d’Educació Secundària compten amb un Punt JIP per al seu alumnat

79 Centres d’Educació Secundària compten amb un Punt JIP per al seu alumnat

Amb el nou curs, els Punts JIP (“Jove, Informa’t i Participa”) tornen a oferir el seu servei a Centres d’Educació Secundària de tot Barcelona.

A partir d’aquest mes d’octubre, els JIP seran presents a 79 centres, d’entre els quals s’incorporen com a novetat els instituts Verdaguer a Ciutat Vella, El Til·ler a Sant Andreu, i Maria Espinalt a Sant Martí.

Totes les respostes, al teu Institut!

Els Punts JIP són un servei d’informació i dinamització juvenil adreçats a l’alumnat de 12 a 16 anys, amb l’objectiu d’apropar-vos tota la informació que pugui ser del vostre interès.

Així, en el darrer curs, els Punts JIP van realitzar 281 atencions a l’aula i us van respondre a 14.183 consultes, destacant les referents al Lleure, la Salut, l’Esport i l’Educació.

A més, els JIP treballen per fomentar la participació i l’associacionisme entre els i les joves.​

Amb 665 activitats dinamitzades durant l’anterior curs, aquest nou primer trimestre, els JIP es preparen per oferir-vos (en col·laboració amb els centres i l’alumnat):

Formacions sobre les funcions i els drets i deures dels delegats/ades, durant el mes d’octubre.

— Activitats per donar-vos suport si us presenteu a les Eleccions al Consell Escolar,al novembre.

—  Tallers per commemorar el Dia Mundial per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones (el 25 de novembre) o el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida (1 de desembre).