Oberta la convocatòria per participar al 16è Festival Barcelona VisualSound - PLA JOVE
16922
post-template-default,single,single-post,postid-16922,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Oberta la convocatòria per participar al 16è Festival Barcelona VisualSound

Oberta la convocatòria per participar al 16è Festival Barcelona VisualSound

Amb la publicació de les bases específiques del Festival Barcelona VisualSound 2019, s’inicia el període d’inscripció a la 16a edició d’aquest certamen destinat a joves creadors i creadores de 16 a 35 anys:

— El termini per inscriure propostes en la Secció Competició (en les categories de DocumentalFicció i Videoclip) finalitzarà el 15 de febrer de 2019.

— Aquelles joves que vulgueu participar en el concurs “2 minuts en 1 dia”, us hi podeu inscriure fins al 20 de març de 2019.

Suma-t’hi: hi ha molts premis en joc!

— Les obres participants en cadascuna de les categories de la Secció Competició, podran fer-se amb el Premi Jurat (dotat amb 1300€) i el Premi Públic (de 450€).

Com a novetat, el festival anuncia que en cadascuna de les 3 categories també es podrà optar als 400€ del Premi Max20,  destinat a la millor obra presentada i realitzada per un/a jove menor de 20 anys.

— Els clips del Concurs “2 minuts en 1 dia” podran guanyar el Premi Jurat (dotat amb 1300€) i el Premi Públic (de 450€).

Per a més informació

El Festival Barcelona VisualSound  és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona a través del Departament de Joventut amb la col·laboració i la coorganització de diferents espais i equipaments de la ciutat: l’Espai Jove Garcilaso, l’Espai Jove Boca Nord, l’Espai Jove La Fontana, l’Espai Jove La Bàscula, l’Espai Jove Casa Sagnier, el Casal de Joves Palau Alòs, el Casal de Joves les Corts i el Centre Cívic Tomasa Cuevas.

Pots consultar totes les novetats del certamen al web barcelona.cat/visualsound, i a les seves xarxes socials amb l’etiqueta #BVS19.

Per resoldre qualsevol dubte sobre el Festival o sobre les seves bases, pots enviar un correu a l’adreça festivalvisualsound@bcn.cat.