Beals The Band enceta els concerts de la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona - PLA JOVE
16960
post-template-default,single,single-post,postid-16960,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Beals The Band enceta els concerts de la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona

Beals The Band enceta els concerts de la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona

Dissabte 9 de febrer al Moll de la Fusta, les associacions juvenils de la ciutat et conviden a la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona emmarcada en  la festivitat de Santa Eulàlia.

Amb el lema “Per cuidar-la, cal cuidar-nos”, la 5a edició d’aquesta festa popular organitzada per joves inclourà tot d’activitats gratuïtes i obertes:

[De 17 a 20h] Activitats infantils i tallers per a joves

  • Vinculades a l’Educació sexual des d’una perspectiva feminista, l’associacionisme educatiu (amb l’inflable “Reciclar saltant”), l’univers alternatiu (amb tot de jocs de taula), la diversitat funcional (amb la JUP i la Federació ECOM), la salut (amb l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut), la justícia climàtica (per descobrir alternatives que es poden dur a terme en l’àmbit local), la diversitat de col·lectius sobre les sigles LGBTI… I molts més!

[De 20 a 2h] Concerts amb:

Durant els concerts, els i les joves podreu apropar-vos a tres espais de sensibilització i atenció directa:

  • SOM.nit: Dirigit a informar, prevenir i reduir els riscos associats al consum de drogues.
  • SEXus: La sexualitat, amb informació, és més divertida! Estand amb materials informatius i de sensibilització, genitals 3D interactius i material preventiu.
  • Punt Lali Jove Antimasclista: Per sensibilitzar al voltant d’aquest problema i atendre possibles agressions (de 20 a 2.30h).

Impuls a la creació musical jove de Barcelona

El Festival Brot dóna a grups novells la possibilitat de donar-se a conèixer a esdeveniments musicals de la ciutat… Si vols aprofitar aquesta oportunitat com ha fet Beals The Band, no deixis d’apuntar-te a la nova convocatòria del certamen!

Tens temps fins a l’1 de març!

Gaudeix de la festa major d’hivern de la ciutat!

Les Festes de Santa Eulàlia se celebraran enguany del 8 al 12 de febrer.

Visita el seu web per saber-ne més sobre aquestes festes en què la cultura popular d’arrel tradicional pren els carrers amb els seus gegants i gegantes, dracs, diables, esbarts, l’Àliga de la Ciutat o la gegantona Laia… i l’Ajuntament, els museus i els centres culturals obren les seves portes a la ciutadania.