Amb el Brot, els Fur pugen a l'escenari de la Mercè! - PLA JOVE
16943
post-template-default,single,single-post,postid-16943,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Amb el Brot, els Fur pugen a l’escenari de la Mercè!

Amb el Brot, els Fur pugen a l’escenari de la Mercè!

Un dels premis del Brot, el festival de bandes novelles de Barcelona, és facilitar als grups que arriben a les finals que puguin donar-se a conèixer en espais musicals de la ciutat.

Enguany, els talentosos Fur van ser els escollits per sumar-se a la programació de La Mercè, desprès de la seva enèrgica participació al Brot 2018.

Així, la seva proposta ressonarà dissabte 22 de setembre a les 21h. Des de l’escenari del Moll de la Fusta, donaran peu a les actuacions dels reconeguts Dr. Calypso (22h), Green Valley (23.45h) i Alex Bass & The Same Song Band (1.30h).

Coneix una mica més aquesta jove banda amb clares influències del reggae jamaicà i tocs electrònics! Entrevistem dos dels seus membres: Jaume Aguadé i Jan Cardeña.

La Mercè més jove

Més de 600 activitats i espectacles es presentaran al llarg de la festa major, protagonitzats
per més de 2.000 artistes i professionals de l’espectacle. Una Mercè per a cada ciutadà i ciutadana que, del 21 al 24 de setembre, torna participativa, diversa, tradicional i a la vegada innovadora.

Dansa, circ i teatre de carrer. Foc, llum, imatge i tecnologia. Portes obertes a museus i monuments. Esports urbans, ecologia i associacionisme.

Una festa de mil cares en què la música hi té un paper destacat, amb festivals com el BAM (Barcelona Acció Musical), el nou escenari a la Sala Apolo… Riuades d’art en vena amb Nathy Peluso, Love of Lesbian, Tomasa del Real, Animal, Ramon Mirabet, Amaia Montero, Els Catarres, Doctor Prats, La Bien Querida…

Aquests dies, no deixis tampoc de visitar el Consell de la Joventut de Barcelona i la resta d’entitats que oferiran tot d’activitats a la plaça de Catalunya, seu un cop més de l’Associa’t a la Festa, un espai que destil·la esperit comunitari.

I finalment, aquests dies no siguis el/la darrer/a en descobrir un secret a veus: La Mertxe, la Festa Major jove i participativa que organitzen els Casals de Joves federats del Barcelonès.